Over ons

Alles is mogelijk

Wij zijn een full service video productie bureau.

10+ jaar ervaring met video, gecombineerd met het beste uit andere branches


Als filmmakers zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden onze klanten te ontzorgen. 

Wij werken al jaren samen met diverse bedrijven uit diverse branches. Hierdoor kunnen we locaties verzorgen, catering, licht en geluid, communicatieadvies en pyrotechniek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen een grootschalige productie volledig uit handen nemen, of een eenvoudige livestream met één camera op locatie opzetten.

Some Cool Facts

De cijfers zijn vanzelfsprekend

0
uren livestream
0
Jaren ervaring
0
Afgeronde projecten

Kwaliteit betekent goede voorbereiding. We zorgen ervoor dat elke livestream tot in de puntjes is voorbereid. Zo behalen we het gewenste resultaat. We focussen op wat onze opdrachtgever wil en adviseren hoe dit te bereiken.

Over Medify Media

Videoproducties voor de zorg, dat is onze kern. Wij filmen voorlichtingsvideo’s voor patiënten van ziekenhuizen en zorginstellingen. Onze video’s dienen een duidelijk doel: patiënten informeren over hun behandeling.

Ruim 50 ziekenhuizen in Nederland, België, Zwitserland, Engeland en de Verenigde Arabische Emiraten gebruiken onze video’s in applicaties van zusterbedrijf Medify.

Naast videoproducties voor de zorg houden wij van livestreamen. De techniek, de inhoud, het beeld en het ‘live’ gevoel… 

Over Backstage Productions

Sinds 2003 is Backstage Productions actief in de evenementen en theater branche.

Met onze creativiteit, passie voor het vak en uitgebreide kennis over de gehele breedte zetten wij ons elke dag weer opnieuw in om mooie en bijzondere producties te voorzien van effecten, crew, oplossingen en faciliteiten.

Een unieke samenwerking tussen video, licht, geluid, decor, special effects en meer!

Hulp nodig met uw hybride of online event?
Wij helpen graag!